Фирма за пране на диваниКато водеща фирма в професионалното почистване и с над десетгодишен опит, Sunshine Ви предлага услугата пране на дивани. Меките мебели придават уютен и свеж акцент при всяко обзавеждане. Осен това ни осигуряват комфортно пространство за отдих и допринасят за индивидуалното ни изразяване при интериора на дома или офиса. За съжаление този вид мебели са подложени на ежедневни предпоставки за замърсяване. Често при появяване на петна по меките мебели се притесняваме, че това няма да може да се почисти добре. За много от нас прането на мебелите е непосилна задача в домашни условия. Не се притеснявайте от появилите се петна по любимия Ви диван, ние ще Ви помогнем да си го върнете в стария вид чрез качествени и професионално пране на дивани в София.

Услугата пране на холови гарнитури, включително столове и табуретки е на същия принцип като услугата пране на матраци. Използва се екстракторна машина, която впръсква под налягане вода и професионален препарат в тъканта и същевременно изсмуква замърсяванията от дамаската на дивана. При пране на дивани, в зависимост от текстила, който е използван, както и температурата в стаята, са необходими около 2-3 часа до пълното им изсъхване. Този вид услуги са особено подходящи при отглеждане на домашни любимци вкъщи, елиминирайки успешно неприятни миризми, петна, косми и акари. Освен че ще си спестите много от ценното си време, ще можете да се насладите на чистия си и спретнат дом още на същия ден.

Предлагаме Ви лесно и удобно решение с услугата пране на дивани на място в дома Ви. Доверете се на опитните професионалисти от Susnshine, които ще се погрижат за чистотата на Вашия дом. За поддръжката на изрядна хигиена е важно системното почистване на мебелите и диваните. Ние ще Ви помогнем да си улесните ежедневните задължения в почистването на дома или офиса, като положим необходимите грижи за поддръжката на мебелите и се съобразим с материите и дамаските. Запознайте се с най-актуалните ни предложения и не се колебайте да се свържете с нас.

Защо пране на дивани на място?

– Без неудобства и разходи за пренасяне и транспорт;
– В удобно за Вас време, съобразно нашия график;
- С внимателно отношение към дамаската на дивана;
– Бърза и професионална услуга, гарантирано от Sunshine;
- Без акари, вредни микроорганизми, петна и косми от домашни любимци;
– Бързо съхнене след края на процедурата.

Цени за пране на дивани

Услуга Цена
стол-седалка 7,00лв.
стол с облегалка 10лв/бр.
табуретка 10лв/бр.
фотьойл 20лв.
диван-двойка 30лв.
диван-тройка 45лв.
кухненски ъглов диван 55лв.
ъглов диван тип холен 75лв.
допълнителни възглавници 3,50- 5,00 лв/бр.

Минимална стойност на поръчката 75 лв.
Обявените цени за почистване на дамаски и пране на дивани са без включено ДДС.
Sunshine запазва правото си да променя и отразява тук цените за услугите.