Професионално пране на матраци в София

Препоръчваме прането на матраци да се осъществява поне два пъти в годината. Това е необходима мярка, която се взима срещу образуването на акари и микроби. Както всички знаем това е главна предпоставка за причиняване на алергии и редица други здравословни проблеми. Разбира се, в домашни условия е много трудно сами да се справим с прането на матраците, затова Sunshine Ви предлага редица професионални услуги в тази сфера. Така ще подобрите качеството си на живот и ще спестите много главоболия и време.

Дълбочинното пране на матраци е много трудоемък процес, за които е необходим специализирана техника и необходим опит. Доверете се на екипа ни от професионалисти, които освен дългогодишен опит са много приветливи и отзивчиви към Вашите изисквания. Благодарение на техниката, които имаме, матракът Ви ще бъде сух и готов да се използва до десет часа след неговото изпиране.

Sunshine е фирма с дългогодишен опит в професионалното почистване в София, предлагайки разнообразни и много ефективни услуги. Прането на матраци, чрез иновативния метод с екстрактора на Kärcher, е почистващ дълбочинен метод. На кратко този процес включва впръскване под налягане чрез екстракторната машина. Разбира се, ние отново използваме специална почистваща смес от вода и професионален препарат, а след това се изсмуква мръсотията, акарите и микробите. При този подход, в зависимост от температурата в стаята и материала, от който е направен матрака, са необходими няколко часа до пълното му изсъхване. За да сме абсолютно сигурни, че няма да остане и прашинка, препоръчваме преди екстракторното пране на матрака да направим машинно изтупване с новата ни немска машина -“Kobold”, която е сертифицирана от фирма “Hermes”, най-вече за хора с алергии. За да може всеки от вас да изпробва изключителния ефект между комбинацията от двете ни машини, предлагаме следните промоционални цени:

 

Цени за пране на матраци

Услуга Цена
матрак единичен /едностранно 20 лв.
матрак двоен /едностранно/ 40 лв.

Минимална стойност на поръчката 85 лв.
Обявените цени за почистване и пране на матраци са без включено ДДС.
Sunshine запазва правото си да променя и отразява тук цените за услугите.

Защо пране на матраци на място?

– Без неудобства и разходи за пренасяне и транспорт;
- При необходимост предлагаме и машинно изтупване;
– В удобно за Вас време, съобразно нашия график;
– С внимателно отношение към горния слой на матрака;
– Бърза и професионална услуга, гарантирано от Sunshine;
– Без акари и вредни микроорганизми;
– Бързо съхнене след края на процедурата.

Отлично
Въз основа на 9 отзиви
Николай Маринов
Николай Маринов
Доволен съм. Диванът ми стана като нов. Дойдоха навреме, бяха любезни. Препоръчвам!
Юлия Стоянова
Юлия Стоянова
Много съм доволна от почистването. Екипът дойде навреме и се справи професионално.
Vera
Vera
От няколко години периодично ползвам услугите им за пране на дивани, килими и матраци. Много съм доволна от акуратното отношение и доброто почистване.
Elitza Jeliazkova
Elitza Jeliazkova
Изключително съм доволна от абонаментното почистване. Веднъж в седмицата идва човек в моят апартамент и изцяло се грижи за него.
Raya Raykova
Raya Raykova
Very professional and friendly staff. I ordered sofa cleaning, results are excellent. Work was completed in no time. I would definitely recommend!