Фирма за професионално почистване на офисиМного е трудно да се отдели достатъчно време за изпиране на килимите вкъщи. Това е дълъг и неприятен процес, тежък или дори невъзможен за осъществяване в домашни условия. За да сте сигурни в крайния резултат и за да спестите от свободното си време, Ви предлагаме предложенията ни за професионално и качествено пране на килими в София, които извършваме на място.

Така вие ще си осигурите по-спокойно ежедневие и по-качествен живот, защото хигиената в дома или офиса е от изключително значение.

Всеизвестен факт е, че килимите са потенциална среда за развитието на акари и микроби, а това е предпоставка за развитие на проблеми, свързани със здравето ни. При наличие на домашни любимци, дълбочинното почистване на килимите е още по-наложително.

Ние от Sunshine Ви предлагаме професионално почистване и пране на килими в София, на място, Във вашия дом, вила или офис. Така Вие ще спестите от времето си и неудобството да търсите къде да занесете Вашия килим.

Машини за пране на килими

Услугата се извършва с екстракторната машина Kärcher, с пригодения за килими накрайник. При този метод се впръсква под налягане вода и специален препарат, който веднага след това се изсмуква впръсканата вода заедно с мръсотията. С тази технология ния Ви гарантираме бързо и качествено изпиране и изсъхване на килима. Ако имате домашни любимци, това е идеалният метод да се отървете от неприятната миризма, косми, прах, акари и други замърсители и вредни микроорганизми. Професионалният ни препарат за почистване на остатъчна миризма от урина е изключително ефикасен, напълно безвреден и с благоприятен аромат.

След изпиране с професионалната машина Kärcher, Вашият килим е почти сух и готов.

Чрез услугата изпиране на място, ние Ви спестяваме всички неудобства, свързани с пренасяне на килима или разхвърляне на жилището и интериора.

Предлагаме Ви лесно и удобно решение, като се доверите на опитните професионалисти от SusnshineBG. Ние ще се погрижим за чистотата във Вашия дом и ще Ви помогнем да улесните ежедневните си задължения в почистването на офиса или дома. Услугите за пране на килими, които предлагаме ще Ви спестят много усилия и време,  гарантирайки Ви перфектни крайни резултати. Запознайте се с най-актуалните ни предложения и не се колебайте да ни потърсите за допълнителна информация или заявка за услуга, свързана с пране на килими и пътеки.

Защо изпиране на килими на място?

– Без неудобства и разходи за транспорт и пренасяне;
– Без навиване и сгъване на килима;
– Без подготовка и опаковане;
– В удобно за Вас време, съобразно нашия график;
– Бърза и професионална услуга, гарантирано от Sunshine;
– След процедурата е готов за употреба.

 

Цени за пране на килими

Услуга Цена
голям килим 45лв
среден килим 30лв
малък килим 20лв
пътека 10лв.

Цените за изпиране на килими са без включено ДДС.
Минимална стойност на поръчката 75 лв.
Sunshine запазва правото си да променя и отразява тук цените за услугите.