измиване на прозорци и дограми Sunshine ви предлага професионално, бързо и ефективно почистване на прозорци и дограми. Услугите ни са достъпни за всеки, спестявайки ви много ценно време. Извършваме цялостно почистване на дома дори и след ремонт или абонаментно почистване на офиса с помощта на специализирана професионална техника, която използваме за всеки обект. Гарантираме ви изключително отношение от специално подготвените ни служители, които бързо и качествено биха извършили исканата от вас услуга и прозорците ви ще заблестят като слънчеви.

Прашният и мръсен въздух в столицата неминуемо се натрупва върху дограмата и стъклата на вашия дом, вила или офис. Ние от Sunshine сме добре подготвени със специалните препарати за професионално и цялостно почистване на прозорци, които използваме за всяка поръчка и биха отстранили всякакъв вид замърсявания.

Може би сте забелязали, че колкото и да поддържате Вашия дом, ако не сте се погрижили и приключили с цялостно миене на прозорците си, вашето жилище или офис губят своята приветливост и уют. Това занятие не е никому приятно и не би заместило разходка в парка или планирана почивка и поради този факт го отлагате с месеци наред. Да не говорим, че почистването на прозорци не е най-безопасното нещо, особено ако живеете на по-висок етаж. Екстремните ситуации ще Ви лишат от перфектните крайни резултати. Затова се доверете на Sunshine! Нашите професионалисти са помислили за всеки аспект при почистването на дограмата и измиването на стъклата на вашия дом. И най-вече как по безопасен начин, бързо и качествено да направят така, че прозорците да заблестят от чистота. След нашата професионална намеса ще усетите уханието на свежест в целият ви дом. Гарантираме ви, че ще се съобразим с индивидуалните нужди и качественото изпълнение до най-малкия детайл.

Цените за външно и вътрешно почистване на прозорци и дограма от всякакъв вид са достъпни за всеки. Запознайте се с най-актуалните оферти, които ще откриете само при нас! Убедете се сами:

Цени за измиване на прозорци

Услуга Цена
едностранно почистване на стъкла 0,65 лв/кв.м
едностранно почистване на дограма 0,65 лв/линеен м.

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 50 лв.
Цените за почистване на прозорци са без включено ДДС.
Sunshine запазва правото си да променя и отразява тук цените за услугите.

Защо да поръчате почистване на дограми и прозорци?

– Професионална и бърза услуга;
– В удобно за вас време, съобразно нашия график;
– С внимателно отношение към стъклата и дограмата;
– Използваме висок клас препарати за почистване;
– Измиване на стъкла и витрини на труднодостъпни места;
– Свободно време за вас и семейството ви