измиване на прозорци и дограми Sunshine Ви предлага професионално, бързо и ефективно почистване на прозорци и дограми. Услугите ни са достъпни за всеки, спестявайки Ви много ценно време. Извършваме цялостно почистване на дома дори и след ремонт или абонаментно почистване на офиса, с помощта на специализирана професионална техника, която използваме за всеки обект. Гарантираме Ви изключително отношение от специално подготвените ни служители, които бързо и качествено биха извършили исканата от вас услуга и прозорците Ви ще заблестят като слънчеви.

Прашният и мръсен въздух в столицата неминуемо се натрупва върху дограмата и стъклата на вашия дом, вила или офис. Ние от Sunshine сме добре подготвени със специалните препарати за професионално и цялостно почистване на прозорци, които използваме за всяка поръчка и биха отстранили всякакъв вид замърсявания.

Може би сте забелязали, че колкото и да поддържате Вашия дом, ако не сте се погрижили и приключили с цялостно миене на прозорците си, Вашето жилище или офис губят своята приветливост и уют. Това занятие не е никому приятно и не би заместило разходка в парка или планирана почивка, и поради този факт го отлагате с месеци наред. Да не говорим, че почистването на прозорци не е най-безопасното нещо, особено ако живеете на по-висок етаж.

Екстремните ситуации ще Ви лишат от перфектните крайни резултати. Затова се доверете на Sunshine! Нашите професионалисти са помислили за всеки аспект при почистването на дограмата и измиването на стъклата на Вашия дом. И най-вече как по безопасен начин, бързо и качествено да направят така, че прозорците да заблестят от чистота. След нашата професионална намеса ще усетите уханието на свежест в целия Ви дом. Гарантираме Ви, че ще се съобразим с индивидуалните нужди и качественото изпълнение до най-малкия детайл.

Витрини, трудно достъпни, високи, стандартни прозорци - всички те не представляват затруднение за нас. Обслужваме сгради с всякаква височина, спазваме стриктни мерки за сигурност при извършването на всяка услуга. Професионалното измиване включва задължително премахване на оксидацията от стъклото. Имаме няколко вида системи за почистване на стъклата. Независимо дали става въпрос за витрини, стандартни прозорци или на последния етаж  на Вашия офис, ще оставим дограмата Ви безупречно чиста, без остатъци от почистването или от мръсотията преди него, естетически приветлива както отвън, така и отвътре.

Цените за външно и вътрешно почистване на прозорци и дограма от всякакъв вид са достъпни за всеки. Запознайте се с най-актуалните оферти, които ще откриете само при нас! Убедете се сами:

Цени за почистване на прозорци

Услуга Цена
едностранно почистване на стъкла 0,95 лв/кв.м
едностранно почистване на дограма 0,95 лв/линеен м.

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 75 лв.
Цените за почистване на прозорци са без включено ДДС.
Sunshine запазва правото си да променя и отразява тук цените за услугите.

Защо да поръчате почистване на дограми и прозорци?

– Професионална и бърза услуга;
– В удобно за вас време, съобразно нашия график;
– С внимателно отношение към стъклата и дограмата;
– Използваме висок клас препарати за почистване;
– Измиване на стъкла и витрини на труднодостъпни места;
– Свободно време за Вас и семейството Ви