За нас

Sunshine е основана през 2007 година и е вече доказанa фирма за професионално почистване.

Ние сме специализирани в основното и абонаментно почистване на домове, офиси, административни сгради, хотели и ресторанти.

Ние спечелихме доверието на своите клиенти, благодарение на доказания си дългогодишен опит, осигурявайки качество и безупречно изпълнение на поставените от Вас задачи.

 

Фирма за професионално почистване

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми за почистване. Във всяка наша оферта препоръчваме необходими дейности за абонаментна поддръжка на Вашия дом или офис. Ключов фактор за успеха ни е внимателно подбрания от нас млад и енергичен екип от професионалисти. През годините се доказваме като почистваща фирма, ползваща се с висока степен на доверие и конфиденциалност. За това гарантират нашите клиенти, сред които са “София Студиос Комплекс” ООД, “Про Синема Продъкшън” АД, МДЦ “Еуровита” ЕОД, Университетска болница “Лозенец”, “Глориенд Инвестмънт БГ” ООД, “Корте Дилето” ООД и други.

Професионалната техника и препарати, които използваме са производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: Kärcher, Hako, Ecolab, Lavor, Viakal, Pons. Наш приоритет е ”Зеленото” почистване с еко препарати (Bentley organic, Sonett), което постига блясък и приветливост, но без вредни изпарения и химикали. Предлаганото от нас Био почистване е грижа както за опазване на околната среда, така и за здравето на хората и домашните любимци. Без значение дали имате нужда от основно, офис или почистване след ремонт, ние Ви гарантираме безупречни резултати и много спестено свободно време. Не се колебайте, а се свържете с нас лесно и удобно онлайн. Гарантирано качество и професионализъм от Sunshine.