За нас

Фирма Sunshine е основана през 2007 година и е вече доказан специалист в бранша.

Фирмата е специализирана в основно и абонаментно-поддържащо почистване на домове,офиси,административни сгради,хотели,ресторанти.

Компанията спечели доверието на своите клиенти,осигурявайки качество и безупречно изпълнение на поставените от Вас задачи.

 

Фирма за професионално почистване

Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми за почистване. Във всяка наша оферта препоръчваме необходими дейности за абонаментна поддръжка на вашия дом или офис. Ключов фактор за успеха ни е подбраният от нас млад и енергичен персонал. През годините се доказваме като почистваща фирма, ползваща се с висока степен на доверие и конфиденциалност. За това гарантират нашите клиенти, сред които са “София Студиос Комплекс” ООД, “Про Синема Продъкшън” АД, МДЦ “Еуровита” ЕОД, Университетска болница “Лозенец”, “Глориенд Инвестмънт БГ” ООД, “Корте Дилето” ООД и други.

Почистващата техника и препаратите, които използваме са производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: Kärcher, Hako, Ecolab, Lavor, Viakal, Pons. Наш приоритет е ”Зеленото” почистване с еко препарати (Bentley organic, Sonett), което постига блясък и приветливост, но без вредни изпарения и химикали. Предлаганото от нас Био почистване е грижа както за опазване на околната среда, така и за здравето на хората и домашните любимци.

За връзка с нас