Фирма за професионално почистване на домове в София

Препоръчваме прането на матраци да се осъществява поне два пъти в годината. Това е необходима мярка, което се взима срещу образуването на акари и микроби, защото както всички знаем това е главна предпоставка за причиняване на алергии и редица други здравословни проблеми. Разбира се, в домашни условия е много трудно сами да се справим с прането на матраците, затова Sunshine ви предлага редица професионални услуги в тази сфера. Така ще подобрите качеството си на живот и ще спестите много главоболия и време.

Дълбочинно пране на матраците е много трудоемък процес, за които е необходим специализирана техника и необходим опит. Доверете се на екипа ни от професионалисти, които освен дългогодишен опит са много приветливи и отзивчиви към вашите изисквания.  Благодарение на техниката, които имаме матракът ми ще бъде сух и готов да се използва до десет  часа след неговото изпиране.

Sunshine е фирма с дългогодишен опит в професионалното почистване в София, предлагайки разнообразни и много ефективни услуги. Прането на матраци, чрез иновативния метод с Екстракторът на Kärcher е почистващ дълбочинен метод. На кратко този процес включва впръскване под налягане чрез Екстракторната машина. Разбира се, ние отново използваме специална почистваща смес от вода и професионален препарат, а след това се изсмуква мръсотията, акарите и микробите. При този подход, в зависимост от температурата в стаята и материала, от който е направен матрака, са необходими няколко часа до пълното му изсъхване. За да сме абсолютно сигурни, че няма да остане и прашинка, препоръчваме преди екстракторното пране на матрака да направим машинно изтупване с новата ни немска машина -“Kobold”, която е сертифицирана от фирма “Hermes”, най-вече за хора с алергии. За да може всеки от вас да изпробва изключителния ефект между комбинацията от двете ни машини, предлагаме следните промоционални цени:

 

 

 

Цени за машинно изтупване и пране на матраци

Услуга Цена
матрак единичен /едностранно 10 лв.
матрак двоен /едностранно/ 22лв.
килим – голям 35лв.
килим – малък 17 лв.

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 50 лв.