Фирма за професионално почистване на офисиМного е трудно да се отдели достатъчно време за изпиране на килимите вкъщи. Това е дълъг и неприятен процес, тежък за осъществяване в домашни условия. За да сте сигурни в крайния резултат и за да спестите от свободното си време, ви предлагаме предложенията ни за професионално почистване на килими, които извършваме на място. Така вие ще си осигурите по-спокойно ежедневие, и по-качествен живот, защото е хигиената в дома или офиса е от изключително значение.

Известен факт е че килимите са сериозна среда за развитието на акари и микроби, а това е предпоставка за развитието на проблеми със здравето ни. При наличие на домашни любимци, дълбочинното почистване на килимите е още по-наложително.

Ние от Sunshine ви предлагаме професионално почистване и пране на килими, на място, във вашия дом, вила или офис. Така вие ще спестите от времето си и неудобството да търсите къде да занесете вашия килим. Услугата се извършва с екстракторната машина Kärcher, с пригодения за килими накрайник, като при този метод се впръсква под налягане вода и специален препарат, който веднага след това се изсмуква заедно с мръсотията. Ако имате домашни любимци, това е идеалният метод да се отървете от неприятната миризма. Професионалният ни препарат за почистване на остатъчна миризма от урина е изключително ефикасен, напълно безвреден и с благоприятен аромат.

Предлагаме ви лесно и удобно решение, като се доверите на опитните професионалисти от Susnshine. Ние ще се погрижим за чистотата във вашия дом и ще ви помогнем да улесните ежедневните си задължения в почистването на дома или офиса. Услугите за пране на килими, които предлагаме ще ви спестят много усилия и време,  гарантирайки ви перфектни крайни резултати. Запознайте се с най-актуалните ни предложения и не се колебайте да се сдържите с нас.

 

Цени за пране на килими

Услуга Цена
голям килим 30лв
среден килим 15лв
пътека 10лв.

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 50 лв.