Фирма за пране на диваниКато водеща фирма в професионалното почистване и с над десетгодишен опит, Sunshine ви предлага пране на холни гарнитури. Меките мебели придават уютен и свеж акцент при всяко обзавеждането. Осен това ни осигуряват комфортно пространство за отдих и допринасят за индивидуалното ни изразяване при интериора на дома или офиса. За съжаление този вид мебели са подложени на ежедневни предпоставки за замърсяване. Често при появяване на петна по меките мебели се притесняваме, че това няма да може да се почисти добре. За много от нас прането на мебелите е непосилна задача в домашни условия. Не се притеснявайте от появилите се петна по любимия ви диван, ние ще ви помогнем да си го върнете в стария вид.

Услугата пране на холни гарнитури, включително столове и табуретки е на същия принцип като услугата пране на матраци. Използва се екстракторна машина, която впръсква под налягане вода и професионален препарат в тъканта и същевременно изсмуква замърсяванията. При пране на дивани, в зависимост от текстила, който е използван, както и температурата в стаята, са необходими около 2-3 часа до пълното им изсъхване. Този вид услуги са особено подходящи при отглеждане на домашни животни вкъщи. Елиминирайки успешно неприятни миризми и акари. Освен че ще си спестите много от ценното си време, ще можете да се насладите на чистият си и спретнат дом, още на същия ден.

Предлагаме ви лесно и удобно решение, доверете се на опитните професионалисти от Susnshine, които ще се погрижат за чистотата във вашия дом. За поддръжката на изрядна хигиена е важно системното почистване на меките мебели. Ние ще ви помогнем да си улесните ежедневните задължения в почистването на дома или офиса, като положим необходимите грижи за поддръжката на мебелите и се съобразим с материите и дамаските. Запознайте се с най-актуалните ни предложения и не се колебайте да се сдържите с нас.

Цени за пране на дивани

Услуга Цена
стол-седалка 3,50лв.
стол с облегалка 5лв/бр.
табуретка 5лв/бр.
фотьойл 10 лв.
диван-двойка 16 лв.
диван-двойка 24лв.
кухненски ъглов диван 30лв.
ъглов диван тип холен 45лв.
допълнителни възглавници 2,50- 4,00 лв/бр.

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 50 лв.