измиване на прозорци и дограмиSunshine ви предлага почистване на прозорци и дограми. Услугите ни са достъпни за всеки, спестявайки ви много ценно време. Извършваме цялостно професионално почистване на дома или офиса с помощта на специализираната професионална техника, която използваме за всеки обект. Гарантираме ви изключително отношение от специално подготвените ни служители, които бързо и качествено биха извършили исканата от вас услуга и прозорците ви ще заблестят като слънчеви.

Прашният и мръсен въздух в столицата неминуемо се натрупва върху дограмата на вашия дом, вила или офис. Ние от Sunshine сме добре подготвени със специалните препарати за професионално и цялостно почистване на прозорци, които използваме за всяка поръчка и биха отстранили всякакъв вид замърсявания.

Може би сте забелязали, че колкото и да поддържате Вашия дом, ако не сте се погрижили за прозорците си, вашето жилище или офис губят своята приветливост и уют. Това занятие не е никому приятно и не би заместило разходка в парка или планирана почивка и поради този факт го отлагате с месеци наред. Да не говорим, че почистването на прозорци не е най-безопасното нещо, особено ако живеете на по-висок етаж. Екстремните ситуации ще Ви лишат от перфектните крайни резултати. Затова се доверете на Sunshine! Нашите професионалисти са помислили за всичко. И най-вече как по безопасен начин, бързо и качествено да направят така, че да почистят прозорците ви. Нека да заблестят от чистота и да усетите уханието на свежест в целият ви дом. Гарантираме ви, че ще се съобразим с индивидуалните нужди и качественото изпълнение до най-малкия детайл. Цените за външно и вътрешно почистване на прозорци и дограма от всякакъв вид са достъпни за всеки. Запознайте се с най-актуалните оферти, които ще откриете само при нас! Убедете се сами:

Цени за измиване на прозорци

Услуга Цена
едностранно почистване на стъкла 0,65 лв/кв.м
едностранно почистване на дограма; 0,65лв/линеен м.-

Цените са без ДДС.
Минимална стойност на поръчката 50 лв.